O kampu "Labadusa"

Kamp Labadusa nalazi se u južnoj uvali otoka Čiova u blizini mjesta Okrug Gornji, i prava je oaza iskonske i nedirnute prirode.

To je uvala koju je teško opisati riječju i slikom, ali ako jednom slučajno dođete vođeni znatiželjom ili putokazom uz cestu u nju ćete se zasigurno vraćati sretni što ste je otkrili, jer ona je oaza iskonske i netaknute prirode.

Prostire se duž prekrasne uvale u sjeni prirodne borove šume. Mnoge pohvale naših gostiju potvrđuju vrhunsku uslugu koju kamp nudi gostima te ga svrstavaju u sami vrh kampinga. Ljubitelji prirode slobodno će i lako ovdje pronaći jedinstveno mjesto za sebe i uživati u opuštajućem odmoru udišući mirise mora i bora.

Plaža kampa je posebna radi svoje raznolikosti, šljunčani dio je idealan za djecu, a drugi dio je šljunčan u kombinaciji s blagim stijenama.

U sklopu kampa nalazi se konoba u mediteranskom stilu, kamenih fasada s prostrano natkrivenom terasom. U njoj možete uživati u bogatom gastronomskom opusu, u dalmatinskim delicijama i ugođaju koji je začinjen domaćim maslinovim uljem i kapljicom dobrog vina.

Ispred samog restorana nalazi se okrugli kameni kafić s pogledom na plažu, gdje se možete opustiti i ispijati svoju jutarnju i popodnevnu kavu uživajući u pogledu na nebeski čisto more i dalmatinske otoke. Uza sami kafić nalazi se igralište za djecu, gdje vaši mališani mogu uživati u skakanju na trampolinu, ljuljačkama, toboganu i veselom pješčaniku.

Odlična prometna povezanost (blizina zračne luke i autoputa) čini ovu destinaciju lako dostupnom.

Na samo jednom mjestu možete uživati u smještaju, hrani, piću, kristalno čistom moru i ljubaznosti domaćina.

Dođite, očekujemo Vas!