SadrŽaji u naŠem kampu

Kampiranje

Možete doći sa svojim šatorom, prikolicom, ili kamperom i pronaći idealno mjesto za svoj odmor.

Najam prikolica

Svoj idealan odmor možete provesti i u jednoj od naših 12 prikolica koje su opremljene s 2 veća kreveta, smještajnog kapaciteta za 4 osobe. Ispred prikolice nalazi se baldahin unutar kojeg je smještena kuhinja sa svim potrebnim posuđem za kuhanje, frižiderom i štednjakom na plin. Ispred prikolica nalazi se veliki suncobran, stol i stolice.

Opće uvjete najma prikolica možete pročitati ovdje.

KONOBA - RESTORAN - GRILL LABADUSA

Uvala Duboka bb, 21223 Okrug Gornji, kontakt: 00385 91 3777705,00385 91 9847959
e-mail: camp@labadusa.com

Oplemenite vaše kampiranje gurmanskim delicijama. U sklopu kampa nalazi se konoba u mediteranskom stilu, kamenih fasada s prostrano natkrivenom terasom. U njoj možete uživati u bogatom gastronomskom opusu, u dalmatinskim delicijama i ugođaju koji je začinjen domaćim maslinovim uljem i pravom kapljicom. Sve to u jedinstvenom okružju prirodnih ljepota Dalmacije koje daju još jedan prekrasan začin vašoj hrani.

BEACH BAR LABADUSA

Uvala Duboka bb, 21223 Okrug Gornji, kontakt: 00385 91 9847959, e-mail: camp@labadusa.com

Ispred samog restorana je okrugli kameni kafić s baštom. U ugodnom okruženju tik uz samu plažu možete s užitkom ispijati vaše piće s pogledom na more i morsku pučinu. Opuštena atmosfera poziva vas da u miru uživate u ljepoti prirode koja vas okružuje.

Sanitarni blok

Labadusa se redovito obnavlja i uređuje. Sanitarni blok je nov, uvijek čist i uredan, okoliš dotjeran do najmanjih detalja, uredno održavan i napravljen u skladu s okolinom i podnebljem u kojem se nalazi.

Kutak za najmlađe sa trampolinom i pješčanikom

Najam nove vrste ležaljki

Upoznajte novu dimenziju opuštanja uz sunčanje i odmaranje na novim ležaljkama... omogućit će da vaš odmor bude još zabavniji i ugodniji!

Dodatne usluge su:

  • Besplatni parking za naše goste
  • Rent-a-Scooter
  • Rent-a-Car
  • Usluga pranja rublja